I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Sos pieczeniowy
- 3 rodzaje surówek w zależności od sezonu np.:
- z białej kapusty
- buraczki
- z kapusty pekińskiej z ogórkiem i koperkiem
- Do wyboru 4 rodzaje mięsa z proponowanych:
- Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
- Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
- Roladki po włosku
- Kotlet De Volaille z pieczarkami i serem lub samym serem
- Kotlet schabowy tradycyjny
- Kotlet drobiowy
- Udka pieczone
- Udka faszerowane
- Mielony tradycyjny
- Mielony z pieczarką
- Pieczarka faszerowana
- Żeberka na ostro lub słodko w glazurze
II DESER
- do wyboru 5 rodzajów ciasta ( 1 blacha na 10 osób)
- kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
- kawa naturalna podawana bez ograniczeń
III PODWIECZOREK
- Do wyboru:
- Kieszeń z serem i warzywa gotowane
- Kotlet szarpany i warzywa gotowane
- Bitki ze schabu zapiekane i warzywa gotowane
- Schab w sosie własnym z warzywami gotowanymi
IV POSIŁEK 1
- Do wyboru:
- Kurczak w pięciu smakach z ryżem
- Risotto z kaszy perłowej z sakiewkami
- Piersi po cygańsku z ryżem
- Strogonow z ryżem
- Karkówka z warzywami
- Golonka w kapuście lub pieczona
- Żeberka w kapuście lub na słodko w glazurze lub na ostro
- IV „Słodka Chwila” czyli TORT (we własnym zakresie)
V POSIŁEK 1
- Do wyboru 1 z proponowanych:
- Kluski śląskie z karkówką pieczoną
- Kluski śląskie ze zrazami z karkówki
VI POSIŁEK 2
- Do wyboru 1 z proponowanych zup:
VII POSIŁEK 3
- Do wyboru:
- Do wyboru 2 rodzaje mięsa z poniżej proponowanych:
- Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe
- Chrupiące skrzydełka pikantne lub nuggetsy łagodne
- Gołąbki
- Kotlet drobiowy,
- Kieszeń z serem i szynką
- Schab w sosie własnym
- Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami
- Roladki po staropolsku
- Udka faszerowane
VIII POSIŁEK 4
- Barszcz czerwony
- Do wyboru 2 rodzaje:
- krokiety (z mięsem lub kapustą i grzybami)
- pasztecikami (z mięsem lub kapustą i grzybami)
ZIMNA PŁYTA:
- Do wyboru 6 rodzajów:
- sałatka jarzynowa
- sałatka gyros
- sałatka z wędliną
- sałatka z ryżem i ananasem
- sałatka grecka
- sałatka z kurczakiem i ryżem
- sałatka z makaronem ryżowym
- śledź pod pierzynką
- sałatka z makaronem tortellini
- mini tortille
- ryba w occie
- ryba po japońsku
- ryba po grecku
- ryba z brzoskwinią
- tatar wołowy
- galaretka drobiowa
- rolada ze szpinakiem i łososiem
- rolada drobiowa z pieczarkami
- śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
- Schab ze śliwką
- rolada z boczku faszerowana
- Karkówka pieczona
- Rolada z kurczaka
- Dodatkowo w cenę menu wchodzą:
- CHLEBEK ŚLUBNY na powitanie gości
- Woda w dzbankach z cytryną
- Standardowy wystrój sali (pokrowce na krzesła dla gości), dekoracja stołu pary młodej, stołu do tortu, szampana, możliwość wyboru koloru wystroju ( bordo, pomarańcz, zielony, biały, złoty, habrowy, fiolet)
- pokój 2 osobowy dla młodej pary
- Ciasta do wyboru np:
- Malinowa chmurka
- Sernik królewski
- Sernik Złota Rosa
- Sernik Wiedeński
- Sernik z kajmakiem
- Serniki z owocami i wiórkami
- Orzechowiec
- Stefanek
- Rafaello
- Krówka
- Metrowiec
- Snikers
- Cappucino
- Chałwa
- Szarlotka
- Bułkowiec
- Porzeczkowiec
- Filadelfia
- 3bit
- Lajkonik
- Milky Way
- Szachownica
- Ciasto ze słonecznikiem itd
- Menu można dowolnie modyfikować
- dzieci do lat 4 – bezpłatnie
- dzieci od 5 do lat 12 – 50% stawki
- Poprawiny od 14 do 20 dodatkowo płatne ( dodatkowo jeden ciepły posiłek inny niż na weselu)
- * Tort, napoje oraz alkohol we własnym zakresie
- *Jest możliwość wstawienia wołowiny, polędwicy wieprzowej lub kaczki pieczonej cena ustalana indywidualnie