Bal Karnawałowy

I OBIAD

  • Grzybowa z kluseczkami

  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Zestaw surówek

  • Sos pieczeniowy
  • De-volaj tradycyjny z serem i pieczarką

  • Roladki po włosku z pomidorem suszonym i szpinakiem

  • Kotlet schabowy

  • Mielony tradycyjny

  • Udko z kaczki

II DESER

  • Porzeczkowiec, Filadelfia, Krówka, Sernik królewski, Szarlotka

  • Kawa i herbata

III KOLACJA

  • Kluski śląskie

  • Karkówka pieczona
  • Zrazy z karkówki

IV KOLACJA

  • Frytki

  • Kotlet szarpany

  • Skrzydełka pikantne
  • Sos czosnkowy

V KOLACJA

  • Barszcz czerwony

  • Krokiety z kapustą i pieczarkami

  • Tartaletki z farszem mięsno-warzywnym

Zimne zakąski:

  • sałatka brokułowa

  • ryba w occie

  • ryba po japońsku

  • rolada z łososiem i szpinakiem

  • galaretka drobiowa

  • tatar

  • pieczywo

  • owoce

  • napoje gazowane i niegazowane