I Obiad 19.00

  • Rosół z makaronem

  • Ziemniaki gotowane

  • Schabowy tradycyjny

  • Mielony tradycyjny
  • Kotlet de Volaille z pieczarkami i serem

  • Kotlet de Volaille ze szpinakiem i serem

  • Filet drobiowy z mozzarellą, pomidorem suszonym i plastrem boczku

  • Sos pieczeniowy

  • Zestaw surówek

II Deser

  • Kawa naturalna podawana bez ograniczeń

  • Kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane na stole szwedzkim

  • Szwedzki stół ze słodkościami: Filadelfia, 3bit , Sernik królewski, Krówka, Stefanek, Owocowy mus, babeczki kolorowe

  • Owoce za stole szwedzkim

III Podwieczorek

  • Udko z kaczki pieczone z jabłkami

  • Pieczona pierś z kaczki
  • Modra kapusta

IV Posiłek 

  • Kluski śląskie podawane z karkowką wieprzową i zrazami

V Posiłek

  • Ćwiartki z ziemniaka

  • Samosy

  • Szarpane
  • Szyszki z mozzarellą

TOAST NOWOROCZNY

  • Szampan na toast

  • Pokaz fajerwerków

VI Kolacja

  • Barszcz czerwony

  • Tartaletki z farszem mięsno-warzywnym

  • Krokiety z kapustą i grzybami

Zimne zakąski

  • Rolada z łososiem i szpinakiem

  • Sałatka grecka z serem feta

  • Sałatka brokułowa z prażonym słonecznikiem
  • Ryba w occie

  • Ryba po japońsku
  • Galaretka drobiowa

  • tatar wołowy

  • Mini tortille

  • Pieczywo

  • Napoje niegazowane i gazowane, woda z cytryną

 

Alkohol (oprócz szampana) we własnym zakresie