I OBIAD
- Rosół z makaronem
 - Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
 - Zestaw surówek
 - Sos pieczeniowy
 - Kotlet Devolay tradycyjny z serem i pieczarką
 - Noga z kaczki zapiekana z jabłkami
 - Kotlet schabowy
 - Polędwiczki wieprzowe
 
II DESER
- CIASTA: Filadelfia, Sernik Złota Rosa,  Lajkonik, tartaletki,
 - Kawa i herbata
 
III KOLACJA
- Gratina ziemniaczana
 - Filet z mozzarellą w boczku
 - Kofty wołowe z sosem tzatzyki
 
IV KOLACJA
- Kluski śląskie
 - Zrazy wieprzowe
 - Policzki wieprzowe duszone w białym winie
 
KOLACJA V
- Barszcz czerwony
 - Pierożki z curry
 
Zimna płyta
- sałatka brokułowa
 - ślimaki z ciasta francuskiego (pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
 - muszelki z ciasta francuskiego z farszem jajeczno-pieczarkowym
 - tatar wołowy
 - galaretka drobiowa
 - samosy
 - pulpeciki w occie
 - pieczywo
 - owoce
 - napoje gazowane i niegazowane