I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Zestaw surówek
  • Sos pieczeniowy
  • Roladki po włosku (szpinak, pomidor suszony, ser blue)
  • Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
  • Noga z kaczki zapiekana z jabłkami
  • Kotlet schabowy
  • Zrazy wieprzowe

II DESER

  • CIASTA: Filadelfia, Sernik Złota Rosa, Szarlotka, Lajkonik, tartaletki, babeczki
  • Kawa i herbata

III KOLACJA

  • Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym i warzywami

IV KOLACJA

  • Granita ziemniaczana
  • Filet z kurczaka z fasolką szparagową w sosie miodowo-musztardowym
  • Polędwiczka wieprzowa zawijana z boczkiem

KOLACJA V

  • Zupa Tajska z kurczakiem i makaronem ryżowym

Zimna płyta

  • sałatka brokułowa
  • ślimaki z ciasta francuskiego (pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
  • samosy (przystawka na ciepło w trakcie imprezy)
  • ryba w occie
  • galaretka drobiowa
  • tatar wołowy
  • pieczywo
  • owoce
  • napoje gazowane i niegazowane