do wyboru 1 rodzaj posiłku
Do wyboru 1 rodzaj:
- Frytki      /   Ćwiartki z ziemniaka    /    Gratina ziemniaczana
 
 
Mięsa do wyboru 2 rodzaje mięs:
- Kieszeń z serem i szynką /  Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami  /  Roladki po staropolsku (boczek, ogórek, cebula)  /  Szyszki drobiowe z mozzarellą  /  Kotlet drobiowy  /  Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe  /  Pierś z kurczaka panierowana we wiórkach kokosowych i panierce panko  /  Udziec z kurczaka faszerowane białą kiełbasą   /  Udka faszerowane  /  Kotlet szarpany  /  Buritto  /  Kofty wołowe  /
 
lub
Do wyboru 1 rodzaj:
Kluski śląskie   /   Gnocchi   /   Kopytka   /   Ryż   /   Makaron
 
- Do wyboru 2 rodzaje mięsa:
 
Karkówka w sosie własnym  /  Zrazy wieprzowe  /  Polędwiczki wieprzowe  /  Schab sous vide w sosie pieczarkowo-grzybowym  /  Bitki schabowe  /  Strogonow  /  Kurczak po koreańsku /  Żeberka po koreańsku  /  Kurczak w 5smakach / Stir Fry z wieprzowiną i warzywami /
do wyboru 6 rodzajów:
- sałatka jarzynowa
 - sałatka brokułowa
 - sałatka gyros
 - sałatka z wędliną
 - sałatka z ryżem i ananasem
 - sałatka grecka    lub   carpaccio z buraka  lub   caprese
 - sałatka z tuńczykiem
 - sałatka z kurczakiem i ryżem
 - śledź pod pierzynką
 - sałatka z makaronem tortellini
 - ślimaki z ciasta francuskiego(pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
 - sprin-rollsy z sosem
 - samosy
 - muszelki z ciasta francuskiego z farszem jajeczno-pieczarkowym
 - mini tortille (standardowe: z kurczakiem,  z szynką,  z hummusem)
 - ryba w occie
 - ryba po japońsku
 - ryba po grecku
 - ryba z brzoskwinią
 - tatar wołowy
 - galaretka drobiowa
 - rolada ze szpinakiem i łososiem
 - rolada drobiowa z pieczarkami
 - śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ w śmietanie z jabłkiem / po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
 - Schab ze śliwką
 - rolada z boczku faszerowana
 - Karkówka pieczona
 - Rolada z kurczaka
 
W cenę menu wchodzą również:
- Pieczywo
 - woda niegazowana z cytruną
 - Owoce
 
Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie. Można dokonywać zmian w menu.
Napoje, alkohol i tort we własnym zakresie. Minimum 20 osób