do wyboru 1 rodzaj posiłku
Do wyboru 1 rodzaj:
- Frytki / Ćwiartki z ziemniaka / Gratina ziemniaczana
Mięsa do wyboru 2 rodzaje mięs:
- Kieszeń z serem i szynką / Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami / Roladki po staropolsku (boczek, ogórek, cebula) / Szyszki drobiowe z mozzarellą / Kotlet drobiowy / Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe / Pierś z kurczaka panierowana we wiórkach kokosowych i panierce panko / Udziec z kurczaka faszerowane białą kiełbasą / Udka faszerowane / Kotlet szarpany / Buritto / Kofty wołowe /
lub
Do wyboru 1 rodzaj:
Kluski śląskie / Gnocchi / Kopytka / Ryż / Makaron
- Do wyboru 2 rodzaje mięsa:
Karkówka w sosie własnym / Zrazy wieprzowe / Polędwiczki wieprzowe / Schab sous vide w sosie pieczarkowo-grzybowym / Bitki schabowe / Strogonow / Kurczak po koreańsku / Żeberka po koreańsku / Kurczak w 5smakach / Stir Fry z wieprzowiną i warzywami /
do wyboru 6 rodzajów:
- sałatka jarzynowa
- sałatka brokułowa
- sałatka gyros
- sałatka z wędliną
- sałatka z ryżem i ananasem
- sałatka grecka lub carpaccio z buraka lub caprese
- sałatka z tuńczykiem
- sałatka z kurczakiem i ryżem
- śledź pod pierzynką
- sałatka z makaronem tortellini
- ślimaki z ciasta francuskiego(pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
- sprin-rollsy z sosem
- samosy
- muszelki z ciasta francuskiego z farszem jajeczno-pieczarkowym
- mini tortille (standardowe: z kurczakiem, z szynką, z hummusem)
- ryba w occie
- ryba po japońsku
- ryba po grecku
- ryba z brzoskwinią
- tatar wołowy
- galaretka drobiowa
- rolada ze szpinakiem i łososiem
- rolada drobiowa z pieczarkami
- śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ w śmietanie z jabłkiem / po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
- Schab ze śliwką
- rolada z boczku faszerowana
- Karkówka pieczona
- Rolada z kurczaka
W cenę menu wchodzą również:
- Pieczywo
- woda niegazowana z cytruną
- Owoce
Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie. Można dokonywać zmian w menu.
Napoje, alkohol i tort we własnym zakresie. Minimum 20 osób