I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Zestaw surówek
- Sos pieczeniowy
- Roladki po włosku (szpinak, pomidor suszony, ser blue)
- Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
- Noga z kaczki zapiekana z jabłkami
- Kotlet schabowy
- Zrazy wieprzowe
II DESER
- CIASTA: Filadelfia, Sernik Złota Rosa, Szarlotka, Lajkonik, tartaletki, babeczki
- Kawa i herbata
III KOLACJA
- Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym i warzywami
IV KOLACJA
- Granita ziemniaczana
- Filet z kurczaka z fasolką szparagową w sosie miodowo-musztardowym
- Polędwiczka wieprzowa zawijana z boczkiem
KOLACJA V
- Zupa Tajska z kurczakiem i makaronem ryżowym
Zimna płyta
- sałatka brokułowa
- ślimaki z ciasta francuskiego (pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
- samosy (przystawka na ciepło w trakcie imprezy)
- ryba w occie
- galaretka drobiowa
- tatar wołowy
- pieczywo
- owoce
- napoje gazowane i niegazowane