I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Zestaw surówek
  • Sos pieczeniowy
  • Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
  • Noga z kaczki zapiekana z jabłkami
  • Kotlet schabowy
  • Kotlet mielony
  • Zrazy wieprzowe

II DESER

  • CIASTA: Snikers , Filadelfia, Seromakowiec, Szarlotka, Milky Way, tartaletki, babeczki
  • Kawa i herbata

III KOLACJA

  • Stir-fry z wieprzowiną i warzywami podawane z makaronem ryżowym

IV KOLACJA

  • Granita ziemniaczana
  • Roladki po staropolsku z boczkiem
  • Udko faszerowane z białą kiełbasą
  • Pierś panierowana w wiórkach kokosowych

Zimna płyta

  • sałatka brokułowa
  • sałatka jarzynowa
  • ślimaki z ciasta francuskiego (pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
  • Bagietki podawane z paprykarzem szczecińskim
  • samosy i spring-rollsy podawane z sosem
  • ryba po japońsku
  • śledź w occie
  • galaretka drobiowa
  • tatar wołowy
  • paluszki słone 😉
  • pieczywo
  • owoce
  • napoje gazowane i niegazowane, oranżada