I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Zestaw surówek
  • Sos pieczeniowy
  • Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
  • Roladki po włosku (ze szpinakiem, pomidorem suszonym i serem blue)
  • Kotlet schabowy
  • Kotlet mielony
  • Noga z kaczki

II DESER

  • Porzeczkowiec, Filadelfia, Seromakowiec, Sernik Złota Rosa, Orzechowiec, Muffiny, Babeczki
  • Kawa i herbata

III KOLACJA

  • Kluski śląskie
  • Karkówka pieczona
  • Zrazy wieprzowe

IV KOLACJA

  • Ćwiartki z ziemniaka
  • Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku
  • Szyszki drobiowe z mozzarellą

V KOLACJA

  • Barszcz czerwony
  • Mix pierogów

Zimna płyta

  • sałatka brokułowa
  • sałatka grecka
  • ryba w occie
  • rolada z łososiem i szpinakiem
  • galaretka drobiowa
  • tatar wołowy
  • roladki z polędwicy łososiowej/ Salami z serkiem
  • pieczywo
  • owoce
  • napoje gazowane i niegazowane