I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Zestaw surówek
- Sos pieczeniowy
- Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
- Roladki po włosku (ze szpinakiem, pomidorem suszonym i serem blue)
- Kotlet schabowy
- Kotlet mielony
- Noga z kaczki
II DESER
- Porzeczkowiec, Filadelfia, Seromakowiec, Sernik Złota Rosa, Orzechowiec, Muffiny, Babeczki
- Kawa i herbata
III KOLACJA
- Kluski śląskie
- Karkówka pieczona
- Zrazy wieprzowe
IV KOLACJA
- Ćwiartki z ziemniaka
- Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku
- Szyszki drobiowe z mozzarellą
V KOLACJA
- Barszcz czerwony
- Mix pierogów
Zimna płyta
- sałatka brokułowa
- sałatka grecka
- ryba w occie
- rolada z łososiem i szpinakiem
- galaretka drobiowa
- tatar wołowy
- roladki z polędwicy łososiowej/ Salami z serkiem
- pieczywo
- owoce
- napoje gazowane i niegazowane