I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Zestaw surówek
- Sos pieczeniowy
- Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
- Kotlet De volaille z papryką i serem
- Zrazy wieprzowe
- Kotlet schabowy
- Noga z kaczki
II DESER
- Porzeczkowiec, Filadelfia, Krówka, Sernik królewski, Szarlotka
- Kawa i herbata
III KOLACJA
- Kurczak po koreańsku podawany z ryżem jaśminowym
IV KOLACJA
- Ćwiartki z ziemniaka
- Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku
- Kotlet szarpany
V KOLACJA
Zimna płyta
- sałatka brokułowa
- sałatka grecka
- ryba z brzoskwinią
- rolada z łososiem i szpinakiem
- galaretka drobiowa
- tatar wołowy
- roladki z polędwicy łososiowej/ mini tortille
- śledź z cebulą
- pieczywo
- owoce
- napoje gazowane i niegazowane