I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Zestaw surówek
- Sos pieczeniowy
- Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
- Noga z kaczki zapiekana z jabłkami
- Kotlet schabowy
- Kotlet mielony
- Zrazy wieprzowe
II DESER
- CIASTA: Snikers , Filadelfia, Seromakowiec, Szarlotka, Milky Way, tartaletki, babeczki
- Kawa i herbata
III KOLACJA
- Stir-fry z wieprzowiną i warzywami podawane z makaronem ryżowym
IV KOLACJA
- Granita ziemniaczana
- Roladki po staropolsku z boczkiem
- Udko faszerowane z białą kiełbasą
- Pierś panierowana w wiórkach kokosowych
Zimna płyta
- sałatka brokułowa
- sałatka jarzynowa
- ślimaki z ciasta francuskiego (pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
- Bagietki podawane z paprykarzem szczecińskim
- samosy i spring-rollsy podawane z sosem
- ryba po japońsku
- śledź w occie
- galaretka drobiowa
- tatar wołowy
- paluszki słone 😉
- pieczywo
- owoce
- napoje gazowane i niegazowane, oranżada