I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Zestaw surówek
  • Sos pieczeniowy
  • Kotlet De volaille tradycyjny z serem i pieczarką
  • Kotlet De volaille z papryką i serem
  • Zrazy wieprzowe
  • Kotlet schabowy
  • Noga z kaczki

II DESER

  • Porzeczkowiec, Filadelfia, Krówka, Sernik królewski, Szarlotka
  • Kawa i herbata

III KOLACJA

  • Kurczak po koreańsku podawany z ryżem jaśminowym

IV KOLACJA

  • Ćwiartki z ziemniaka
  • Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku
  • Kotlet szarpany

V KOLACJA

  • Gulaszowa

Zimna płyta

  • sałatka brokułowa
  • sałatka grecka
  • ryba z brzoskwinią
  • rolada z łososiem i szpinakiem
  • galaretka drobiowa
  • tatar wołowy
  • roladki z polędwicy łososiowej/ mini tortille
  • śledź z cebulą
  • pieczywo
  • owoce
  • napoje gazowane i niegazowane