I OBIAD

  • Grzybowa z kluseczkami
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Zestaw surówek
  • Sos pieczeniowy
  • De-volaj tradycyjny z serem i pieczarką
  • Roladki po włosku z pomidorem suszonym i szpinakiem
  • Kotlet schabowy
  • Mielony tradycyjny
  • Udko z kaczki

II DESER

  • Porzeczkowiec, Filadelfia, Krówka, Sernik królewski, Szarlotka
  • Kawa i herbata

III KOLACJA

  • Kluski śląskie
  • Karkówka pieczona
  • Zrazy z karkówki

IV KOLACJA

  • Frytki
  • Kotlet szarpany
  • Skrzydełka pikantne
  • Sos czosnkowy

V KOLACJA

  • Barszcz czerwony
  • Krokiety z kapustą i pieczarkami
  • Tartaletki z farszem mięsno-warzywnym

Zimne zakąski:

  • sałatka brokułowa
  • ryba w occie
  • ryba po japońsku
  • rolada z łososiem i szpinakiem
  • galaretka drobiowa
  • tatar
  • pieczywo
  • owoce
  • napoje gazowane i niegazowane