I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Surówki
  • sos

Do wyboru 4 rodzaje z niżej proponowanych: (wydanie na półmiskach)

  • Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
  • Filet drobiowy faszeroany szpinakiem
  • Roladki schabowe po włosku
  • Roladki schabowe po staropolsku
  • Kotlet Devolaille
  • Kotlet drobiowy
  • Kotlet schabowy tradycyjny
  • Udka pieczone
  • Mielony tradycyjny
  • Mielony z pieczarką
  • Pieczarka faszerowana

II Deser

  • rodzaje ciasta do wyboru: 3 i więcej (w zależności od ilości osób)
  • Kawa i herbata bez ograniczeń

III KOLACJA I

Do wyboru 1 z proponowanych:

  • Frytki
  • Ćwiartki z ziemniaka

Do wyboru 1 z proponowanych:

  • Kieszeń z serem i szynką
  • Nuggetsy
  • Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe
  • Sakiewki schabowe
  • Kotlet drobiowy zapiekany z serem i szynką
  • Roladki po staropolsku
  • Udka faszerowane

IV KOLACJA II

  • Kluski śląskie

Do wybory 1:

  • Gulasz wieprzowy
  • Karkówka pieczona
  • zrazy z karkowki

V KOLACJA III

Barszcze czerwony i krokiety z kapustą i grzybami

Zimne przekąski

Do wyboru 5 rodzajów:

  • sałatka jarzynowa
  • sałatka gyros
  • sałatka z wędliną
  • sałatka z tuńczykiem
  • sałatka z ryżem i kurczakiem
  • sałatka z tortellini
  • sałatka grecka
  • mini tortille
  • ryba po japońsku
  • ryba w occie
  • ryba po grecku
  • ryba z brzoskwinią
  • tatar wołowy
  • galaretka drobiowa
  • rolada z łososiem i szpinakiem
  • rolada drobiowa z pieczarkami
  • rolada z boczku faszerowana
  • śledż (do wyboru 1 rodzaj)
  • karkówka pieczona
  • schab ze śliwką

Dodatkowo w cenie

  • Pieczywo
  • Owoce

Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie.

Napoje, tort, alkohol we własnym zakresie.