I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Surówki
- sos
Do wyboru 4 rodzaje z niżej proponowanych: (wydanie na półmiskach)
- Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
- Filet drobiowy faszeroany szpinakiem
- Roladki schabowe po włosku
- Roladki schabowe po staropolsku
- Kotlet Devolaille
- Kotlet drobiowy
- Kotlet schabowy tradycyjny
- Udka pieczone
- Mielony tradycyjny
- Mielony z pieczarką
- Pieczarka faszerowana
II Deser
- rodzaje ciasta do wyboru: 3 i więcej (w zależności od ilości osób)
- Kawa i herbata bez ograniczeń
III KOLACJA I
Do wyboru 1 z proponowanych:
- Frytki
- Ćwiartki z ziemniaka
Do wyboru 1 z proponowanych:
- Kieszeń z serem i szynką
- Nuggetsy
- Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe
- Sakiewki schabowe
- Kotlet drobiowy zapiekany z serem i szynką
- Roladki po staropolsku
- Udka faszerowane
IV KOLACJA II
Do wybory 1:
- Gulasz wieprzowy
- Karkówka pieczona
- zrazy z karkowki
V KOLACJA III
Barszcze czerwony i krokiety z kapustą i grzybami
Zimne przekąski
Do wyboru 5 rodzajów:
- sałatka jarzynowa
- sałatka gyros
- sałatka z wędliną
- sałatka z tuńczykiem
- sałatka z ryżem i kurczakiem
- sałatka z tortellini
- sałatka grecka
- mini tortille
- ryba po japońsku
- ryba w occie
- ryba po grecku
- ryba z brzoskwinią
- tatar wołowy
- galaretka drobiowa
- rolada z łososiem i szpinakiem
- rolada drobiowa z pieczarkami
- rolada z boczku faszerowana
- śledż (do wyboru 1 rodzaj)
- karkówka pieczona
- schab ze śliwką
Dodatkowo w cenie
Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie.
Napoje, tort, alkohol we własnym zakresie.