I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Surówki
  • sos

Do wyboru 4 rodzaje z niżej proponowanych: (wydanie na półmiskach)

  • Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku (mozzarella, pomidor suszony)
  • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem (szpinak,ser)
  • Roladki schabowe po włosku (szpinak, pomidor suszony, ser blue)
  • Roladki schabowe po starpolsku (boczek, ogórek, cebulka)
  • Kotlet Devolay (pieczarki, ser lub papryka, ser lub sam ser)
  • Kotlet drobiowy
  • Kotlet schabowy tradycyjny
  • Udka pieczone
  • Mielony tradycyjny
  • Mielony z pieczarką
  • Pieczarka faszerowana
  • Zrazy wieprzowe lub karkówka pieczona
  • Żeberka pieczeniowe

II Deser

  • rodzaje ciasta do wyboru: 3 i więcej (w zależności od ilości osób)
  • Kawa i herbata bez ograniczeń

III KOLACJA I

Do wyboru 1 rodzaj:

  • Frytki      /   Ćwiartki z ziemniaka    /    Gratina ziemniaczana

 

Mięsa do wyboru 2 rodzaje mięs:

  • Kieszeń z serem i szynką /  Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami  /  Roladki po staropolsku (boczek, ogórek, cebula)  /  Szyszki drobiowe z mozzarellą  /  Kotlet drobiowy  /  Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe  /  Pierś z kurczaka panierowana we wiórkach kokosowych i panierce panko  /  Udziec z kurczaka faszerowane białą kiełbasą   /  Udka faszerowane  /  Kotlet szarpany  /  Buritto  /  Kofty wołowe  /

IV KOLACJA II

  • Do wyboru 1 rodzaj:

Kluski śląskie   /   Gnocchi   /   Kopytka   /   Ryż   /   Makaron

 

  • Do wyboru 1/2 rodzaje mięsa:

Karkówka w sosie własnym  /  Zrazy wieprzowe  /  Polędwiczki wieprzowe  /  Schab sous vide w sosie pieczarkowo-grzybowym  /  Bitki schabowe  /  Strogonow  /  Kurczak po koreańsku /  Żeberka po koreańsku  /  Kurczak w 5smakach / Stir Fry z wieprzowiną i warzywami /

V KOLACJA III

  • Barszcz czerwony

Do wyboru 1 rodzaj:

  • krokiety z kapustą i grzybami / Krokiety z mięsem / Paszteciki z mięsem / paszteciki z kapustą i grzybami / Samosy / Empanadas z mięsem mielonym / Quasadilla z szyną i serem / Zapiekanki z serem i pieczarkami /  Mix pierogów (ruskie, kapusta, mięso)

Zimna płyta

do wyboru 6 rodzajów:

  • sałatka jarzynowa
  • sałatka brokułowa
  • sałatka gyros
  • sałatka z wędliną
  • sałatka z ryżem i ananasem
  • sałatka grecka    lub   carpaccio z buraka  lub   caprese
  • sałatka z tuńczykiem
  • sałatka z kurczakiem i ryżem
  • śledź pod pierzynką
  • sałatka z makaronem tortellini
  • ślimaki z ciasta francuskiego(pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
  • sprin-rollsy z sosem
  • samosy
  • muszelki z ciasta francuskiego z farszem jajeczno-pieczarkowym
  • mini tortille (standardowe: z kurczakiem,  z szynką,  z hummusem)
  • ryba w occie
  • ryba po japońsku
  • ryba po grecku
  • ryba z brzoskwinią
  • tatar wołowy
  • galaretka drobiowa
  • rolada ze szpinakiem i łososiem
  • rolada drobiowa z pieczarkami
  • śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ w śmietanie z jabłkiem / po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
  • Schab ze śliwką
  • rolada z boczku faszerowana
  • Karkówka pieczona
  • Rolada z kurczaka

W cenę dodatkowo wchodzą:

  • Pieczywo
  • woda niegazowana z cytryną
  • Owoce

Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie.

Napoje, alkohol oraz tort we własnym zakresie. Minimum 25 os. Ok 9h.

 

Dekoracje:  własne / od Nas,     Obrusy BIAŁE/CZARNE   Pokrowce: BIAŁE/CZARNE