- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Surówki
- sos
Do wyboru 4 rodzaje z niżej proponowanych: (wydanie na półmiskach)
- Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
- Filet drobiowy faszeroany szpinakiem
- Roladki schabowe po włosku
- Roladki schabowe po staropolsku
- Kotlet Devolaille
- Kotlet drobiowy
- Kotlet schabowy tradycyjny
- Udka pieczone
- Mielony tradycyjny
- Mielony z pieczarką
- Pieczarka faszerowana
- sałatka z ryżem i kurczakiem
- mini tortille
- ryba po japońsku
- tatar wołowy
- galaretka drobiowa
- rolada z łososiem i szpinakiem
Dodatkowo w cenie
Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie. Można dokonywać zmian w menu
Napoje, tort, alkohol we własnym zakresie.