I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Surówki
  • sos

Do wyboru 4 rodzaje z niżej proponowanych: (wydanie na półmiskach)

  • Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
  • Filet drobiowy faszeroany szpinakiem
  • Roladki schabowe po włosku
  • Roladki schabowe po staropolsku
  • Kotlet Devolaille
  • Kotlet drobiowy
  • Kotlet schabowy tradycyjny
  • Udka pieczone
  • Mielony tradycyjny
  • Mielony z pieczarką
  • Pieczarka faszerowana

II Deser

  • rodzaje ciasta do wyboru: 3 i więcej (w zależności od ilości osób)
  • Kawa i herbata bez ograniczeń

III KOLACJA I

  • Frytki
  • Kieszeń z serem i szynką
  • Nuggetsy

IV KOLACJA II

  • Kluski śląskie
  • Karkówka pieczona
  • zrazy z karkówki

V KOLACJA III

  • Barszcze czerwony
  • krokiety z kapustą i grzybami lub paszteciki

Zimna płyta

  • sałatka z ryżem i kurczakiem
  • sałatka grecka
  • mini tortille
  • ryba po japońsku
  • tatar wołowy
  • galaretka drobiowa
  • rolada z łososiem i szpinakiem

Dodatkowo w cenie

  • Pieczywo
  • Owoce

Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie. Można dokonywać zmian w menu

Napoje, tort, alkohol we własnym zakresie.