I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • surówki
  • Do wyboru 4 rodzaje mięsa z proponowanych:
    • Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
    • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
    • Roladki schabowe po włosku
    • Roladki schabowe po staropolsku
    • Kotlet De Volaille
    • Kotlet schabowy tradycyjny
    • Kotlet drobiowy
    • Udka pieczone
    • Mielony tradycyjny
    • Mielony z pieczarką
    • Pieczarka faszerowana
    • Żeberka pieczeniowe
    • Zrazy wieprzowe

II DESER

  • do wyboru rodzaje ciasta: 2 lub więcej (w zależności od ilości osób)
  • kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
  • kawa naturalna podawana bez ograniczeń

Zimna płyta

do wyboru 6 rodzajów:

  • sałatka jarzynowa
  • sałatka brokułowa
  • sałatka gyros
  • sałatka z wędliną
  • sałatka z ryżem i ananasem
  • sałatka grecka    lub   carpaccio z buraka  lub   caprese
  • sałatka z tuńczykiem
  • sałatka z kurczakiem i ryżem
  • śledź pod pierzynką
  • sałatka z makaronem tortellini
  • ślimaki z ciasta francuskiego(pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
  • sprin-rollsy z sosem
  • samosy
  • muszelki z ciasta francuskiego z farszem jajeczno-pieczarkowym
  • mini tortille (standardowe: z kurczakiem,  z szynką,  z hummusem)
  • ryba w occie
  • ryba po japońsku
  • ryba po grecku
  • ryba z brzoskwinią
  • tatar wołowy
  • galaretka drobiowa
  • rolada ze szpinakiem i łososiem
  • rolada drobiowa z pieczarkami
  • śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ w śmietanie z jabłkiem / po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
  • Schab ze śliwką
  • rolada z boczku faszerowana
  • Karkówka pieczona
  • Rolada z kurczaka

Dodatkowo w cenę menu wchodzą:

  • Pieczywo
  • woda niegazowana z cytryną
  • Owoce

Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie. Można dokonywać zmian w menu. Minimum 25 osób

Napoje i alkohol we własnym zakresie.  Tort we własnym zakresie, ewentualnie za dopłatą.