I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • surówki
  • Do wyboru 4 rodzaje mięsa z proponowanych:
    • Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
    • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
    • Roladki schabowe po włosku
    • Roladki schabowe po staropolsku
    • Kotlet De Volaille

    • Kotlet schabowy tradycyjny
    • Kotlet drobiowy
    • Udka pieczone
    • Mielony tradycyjny
    • Mielony z pieczarką
    • Pieczarka faszerowana
    • Żeberka na ostro lub słodko

II DESER

  • do wyboru rodzaje ciasta: 2 lub więcej (w zależności od ilości osób)
  • kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
  • kawa naturalna podawana bez ograniczeń

Zimna płyta

  • sałatka z ryżem i kurczakiem
  • sałatka grecka
  • mini tortille
  • ryba po japońsku
  • tatar wołowy
  • galaretka drobiowa

Dodatkowo w cenę menu wchodzą:

  • Pieczywo
  • Owoce

Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie. Można dokonywać zmian w menu.

Napoje i alkohol we własnym zakresie.

Tort we własnym zakresie, ewentualnie za dopłatą.