I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • Surówki
  • Do wyboru 4 rodzaje mięsa z proponowanych:
    • Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku (mozzarella, pomidor suszony)
    • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem (szpinak,ser)
    • Roladki schabowe po włosku (szpinak, pomidor suszony, ser blue)
    • Roladki schabowe po starpolsku (boczek, ogórek, cebulka)
    • Kotlet Devolay (pieczarki, ser lub papryka, ser lub sam ser)
    • Kotlet drobiowy
    • Kotlet schabowy tradycyjny
    • Udka pieczone
    • Mielony tradycyjny
    • Mielony z pieczarką
    • Pieczarka faszerowana
    • Zrazy wieprzowe lub karkówka pieczona
    • Żeberka pieczeniowe

II DESER

  • do wyboru rodzaje ciasta: 2 i więcej (w zależności od ilości gości)
  • kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
  • kawa naturalna podawana bez ograniczeń

III KOLACJA

 do wyboru 1 rodzaj posiłku

Do wyboru 1 rodzaj:

  • Frytki      /   Ćwiartki z ziemniaka    /    Gratina ziemniaczana

 

Mięsa do wyboru 2 rodzaje mięs:

  • Kieszeń z serem i szynką /  Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami  /  Roladki po staropolsku (boczek, ogórek, cebula)  /  Szyszki drobiowe z mozzarellą  /  Kotlet drobiowy  /  Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe  /  Pierś z kurczaka panierowana we wiórkach kokosowych i panierce panko  /  Udziec z kurczaka faszerowane białą kiełbasą   /  Udka faszerowane  /  Kotlet szarpany  /  Buritto  /  Kofty wołowe  /

lub

Do wyboru 1 rodzaj:

Kluski śląskie   /   Gnocchi   /   Kopytka   /   Ryż   /   Makaron

 

  • Do wyboru 2 rodzaje mięsa:

Karkówka w sosie własnym  /  Zrazy wieprzowe  /  Polędwiczki wieprzowe  /  Schab sous vide w sosie pieczarkowo-grzybowym  /  Bitki schabowe  /  Strogonow  /  Kurczak po koreańsku /  Żeberka po koreańsku  /  Kurczak w 5smakach / Stir Fry z wieprzowiną i warzywami /

ZIMNA PŁYTA:

do wyboru 6 rodzajów:

  • sałatka jarzynowa
  • sałatka brokułowa
  • sałatka gyros
  • sałatka z wędliną
  • sałatka z ryżem i ananasem
  • sałatka grecka    lub   carpaccio z buraka  lub   caprese
  • sałatka z tuńczykiem
  • sałatka z kurczakiem i ryżem
  • śledź pod pierzynką
  • sałatka z makaronem tortellini
  • ślimaki z ciasta francuskiego(pomidorowe, szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
  • sprin-rollsy z sosem
  • samosy
  • muszelki z ciasta francuskiego z farszem jajeczno-pieczarkowym
  • mini tortille (standardowe: z kurczakiem,  z szynką,  z hummusem)
  • ryba w occie
  • ryba po japońsku
  • ryba po grecku
  • ryba z brzoskwinią
  • tatar wołowy
  • galaretka drobiowa
  • rolada ze szpinakiem i łososiem
  • rolada drobiowa z pieczarkami
  • śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ w śmietanie z jabłkiem / po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
  • Schab ze śliwką
  • rolada z boczku faszerowana
  • Karkówka pieczona
  • Rolada z kurczaka
W cenę menu wchodzą również:
  • Pieczywo
  • woda niegazowana z cytruną
  • Owoce

Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie. Można dokonywać zmian w menu.

Napoje, alkohol i tort we własnym zakresie. Minimum 25 osób