I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • 2 rodzaje surówek:
    • z białej kapusty
    • z czerwonej kapusty
    • z marchewki
    • buraczki
    • z pora i jabłek
    • z selera i jabłek
  • Do wyboru 3 rodzaje mięsa z proponowanych:
    • Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
    • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
    • Roladki schabowe po włosku
    • Roladki schabowe po staropolsku
    • Kotlet De Volaille

    • Kotlet schabowy tradycyjny
    • Kotlet drobiowy
    • Udka pieczone
    • Mielony tradycyjny
    • Mielony z pieczarką
    • Pieczarka faszerowana
    • Żeberka na ostro lub słodko

II DESER

  • do wyboru rodzaje ciasta: 2 i więcej (w zależności od ilości gości)
  • kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
  • kawa naturalna podawana bez ograniczeń

III KOLACJA

Do wyboru 1 z proponowanych:

  • Kluski śląskie z karkówką pieczoną w sosie własnym i surówką z czerwonej kapusty
  • Frytki/ Ziemniaczki pieczone z 1 wybranym rodzajem mięsa
  • 1 rodzaj wybranego mięsa podawany z warzywami gotowanymi
  • Strogonow wołowo -wieprzowy z ryżem
  • itp.

ZIMNA PŁYTA:

  • Do wyboru 4 zimne przekąski:
    • sałatka jarzynowa
    • sałatka gyros
    • sałatka z wędliną
    • sałatka z ryżem i ananasem
    • sałatka z kurczakiem i ryżem
    • mini tortille
    • ryba w occie
    • ryba po japońsku
    • ryba po grecku
    • ryba z brzoskwinią
    • tatar wołowy
    • galaretka drobiowa
    • rolada ze szpinakiem i łososiem
    • rolada drobiowa
    • rolada z boczku faszerowana
    • Schab ze śliwką
    • Karkówka pieczona
W cenę menu wchodzą również:
  • Pieczywo
  • Owoce

Wszystkie opcje mają charakter poglądowy. Menu ustalane indywidualnie.

Napoje, alkohol i tort we własnym zakresie.