I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Sos pieczeniowy
- 2 rodzaje surówek:
- z białej kapusty
- z kapusty pekińskiej z koprem i ogórkiem
- Do wyboru 4 rodzaje mięsa z proponowanych:
- Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku
- Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
- Roladki po włosku
- Kotlet De Volaille
- Kotlet schabowy tradycyjny
- Kotlet drobiowy
- Udka pieczone
- Udka faszerowane
- Mielony tradycyjny
- Mielony z pieczarką
- Pieczarka faszerowana
- Żeberka na ostro lub słodko w glazurze
II DESER
- do wyboru 5 rodzajów ciasta
- kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
- kawa naturalna podawana bez ograniczeń
III PODWIECZOREK
Do wyboru:
- Kieszeń z serem i warzywa gotowane
- Kotlet szarpany i warzywa gotowane
- Bitki schabowe i warzywa gotowane
- Kurczak w pięciu smakach z ryżem
- Kurczak po koreańsku z sezamem i szczypiorkiem
- Żeberka po koreańsku
- Piersi po cygańsku z ryżem
- Strogonow z ryżem
- Karkówka z warzywami
- Żeberka w kapuście lub na słodko w glazurze lub na ostro
- Golonka w kapuście lub pieczona
IV „Słodka Chwila” czyli TORT (we własnym zakresie lub za dopłatą)
V POSIŁEK
- Kluski śląskie
- z karkówką pieczoną
- ze zrazami wieprzowymi
VI POSIŁEK
Do wyboru 1 z proponowanych zup:
- Flaki
- Żurek
- Gulaszowa
- Tajska z mleczkiem kokosowym
VII POSIŁEK
- Do wyboru:
- Frytki
- Ćwiartki ziemniaka
- Gratina ziemniaczana
- Do wyboru 2 rodzaje mięsa z poniżej proponowanych:
- Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe
- Gołąbki
- Kotlet drobiowy
- Pierś z kurczaka panierowana we wiórkach kokosowych i panko
- Kieszeń z serem i szynką
- Nuggetsy
- Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami
- Roladki po staropolsku
- Szyszki drobiowe z mozzarellą
- Udka faszerowane
- Udo z kurczaka faszerowane białą kiełbasą
- Zrazy wieprzowe
VIII POSIŁEK
Do wyboru:
- Barszcz czerwony z krokietami ( z mięsem lub z kapustą i grzybami)
- Barszcz czerwony z pasztecikami ( z mięsem lub kapustą i grzybami)
- Barszcz czerwony z pierogami (mix pierogów: z mięsem, kapustą i ruskie)
ZIMNA PŁYTA:
- Do wyboru 7 rodzajów:
- sałatka jarzynowa
- sałatka brokułowa
- sałatka gyros
- sałatka z wędliną
- sałatka z ryżem i ananasem
- sałatka grecka
- sałatka z tuńczykiem
- sałatka z kurczakiem i ryżem
- śledź pod pierzynką
- sałatka z makaronem tortellini
- mini tortille z kurczakiem lub szybką
- spring-rolls z ciemnym sosem
- ślimaki z ciasta francuskiego (pomidorowe i szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
- muszelki faszerowane pastą jajeczno-pieczarkową z sałatą lolo
- ryba w occie
- ryba po japońsku
- ryba po grecku
- ryba z brzoskwinią
- tatar wołowy
- galaretka drobiowa
- rolada ze szpinakiem i łososiem
- rolada drobiowa z pieczarkami
- śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
- Schab ze śliwką
- rolada z boczku faszerowana
- Karkówka pieczona
- Rolada z kurczaka
Dodatkowo w cenę menu wchodzą:
- Pieczywo
- Owoce sezonowe
- CHLEBEK ŚLUBNY na powitanie gości
- Woda w dzbankach z cytryną
- Standardowy wystrój sali (pokrowce na krzesła dla gości), dekoracja stołu pary młodej, stołu do tortu, szampana, możliwość wyboru koloru wystroju (bordo, pomarańcz, zielony, biały, złoty, fiolet, habrowy)
- pokój 2 osobowy dla młodej pary
Ciasta do wyboru np:
- Malinowa chmurka
- Sernik królewski
- Sernik Złota Rosa
- Sernik Wiedeński
- Sernik z kajmakiem
- Serniki z owocami i wiórkami
- Orzechowiec
- Stefanek
- Rafaello
- Krówka
- Metrowiec
- Snikers
- Cappucino
- Chałwa
- Szarlotka
- Bułkowiec
- Porzeczkowiec
- Filadelfia
- 3bit
- Lajkonik
- Milky Way
- Szachownica
- Ciasto ze słonecznikiem itd
- menu można dowolnie modyfikować
- dzieci do lat 4 – bezpłatnie
- dzieci od 5 do lat 12 – 50% stawki
- Poprawiny od 14 do 20 dodatkowo płatne ( dodatkowo jeden ciepły posiłek inny niż na weselu)
- * Tort, napoje oraz alkohol we własnym zakresie