I OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
- Sos pieczeniowy
- 2 rodzaje surówek:
- z białej kapusty
- z kapusty pekińskiej z koprem i ogórkiem
- Do wyboru 4 rodzaje mięsa z proponowanych:
- Filet z kurczaka z mozzarellą w boczku (pomidor suszony, mozzarella)
- Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem (szpinak, ser
- Roladki schabowe po włosku (szpinak, ser blue, pomidor suszony)
- Kotlet Devolay (pieczarka-ser lub papryka-ser lub sam ser)
- Kotlet schabowy tradycyjny
- Kotlet drobiowy
- Udka pieczone
- Udka faszerowane
- Mielony tradycyjny
- Mielony z pieczarką
- Pieczarka faszerowana
- Żeberka na ostro lub słodko w glazurze
II DESER
- do wyboru 5 rodzajów ciasta
- kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
- kawa naturalna podawana bez ograniczeń
III PODWIECZOREK
Do wyboru:
- Kieszeń drobiowa z serem i szynką i warzywa gotowane
- Kotlet drobiowy szarpany i warzywa gotowane
- Bitki schabowe w sosie własnym z warzywami gotowanymi
- Kurczak w pięciu smakach z ryżem
- Piersi po cygańsku z ryżem
- Kurczak po koreańsku z ryżem
- Strogonow z ryżem
- Karkówka z warzywami
- Golonka w kapuście lub pieczona
- Żeberka w kapuście lub na słodko w glazurze lub na ostro
IV „Słodka Chwila” czyli TORT (we własnym zakresie lub za dopłatą)
V POSIŁEK
- Kluski śląskie lub Gniocchi ( do wyboru 1 rodzaj )
- z Karkówką pieczona (do wyboru 1 lub 2 rodzaje mięsa)
- ze zrazami wieprzowymi
- schab sous vide w sosie pieczarkowo-grzybowym
- polędwiczki wieprzowe
VI POSIŁEK
Do wyboru 1 z proponowanych zup:
- Flaki
- Żurek
- Gulaszowa
- Tajska z mleczkiem kokosowym
VII POSIŁEK
- Do wyboru:
- Frytki
- Ćwiartki ziemniaka
- Gratina ziemniaczana
- Do wyboru 2 rodzaje mięsa z poniżej proponowanych:
- Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe
- Filet drobiowy faszerowany fasolką szparagową z pesto zawinięte w boczek z sosem musztardowo-miodowym
- Gołąbki
- Kotlet drobiowy
- Polędwiczki drobiowe panierowane
- Pierś drobiowa panierowana we wiórkach kokosowych i panko
- Kieszeń drobiowa z serem i szynką
- Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami
- Roladki schabowe po staropolsku (boczek, ogórek, cebula)
- Szyszki drobiowe z mozzarellą
- Udka faszerowane
- Udziec z kurczaka faszerowany białą kiełbasą
VIII POSIŁEK
Do wyboru:
- Barszcz czerwony z krokietami ( z mięsem lub z kapustą i grzybami)
- Barszcz czerwony z pasztecikami ( z mięsem lub kapustą i grzybami)
- Barszcz czerwony z pierogami (mix pierogów: z mięsem, kapustą i ruskie)
ZIMNA PŁYTA:
- Do wyboru 7 rodzajów:
- sałatka jarzynowa
- sałatka brokułowa
- sałatka gyros
- sałatka z wędliną
- sałatka z ryżem i ananasem
- sałatka grecka lub carpaccio z burka lub caprese lub cezar
- sałatka z kurczakiem i ryżem
- śledź pod pierzynką
- sałatka z makaronem tortellini
- mini tortille z kurczakiem lub szynką
- spring-rollsy z ciemnym sosem
- ślimaki z ciasta francuskiego (pomidorowe i szpinakowe) podawane z sosem czosnkowym
- muszelki z ciasta fran. faszerowane pastą jajeczno-pieczarkową z sałatą lolo
- ryba w occie
- ryba po japońsku
- ryba po grecku
- ryba z brzoskwinią
- tatar wołowy
- galaretka drobiowa
- rolada ze szpinakiem i łososiem
- rolada drobiowa z pieczarkami
- śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ w śmietanie z jabłkiem / po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
- przystawki z wędlin do wyboru ( salami picante z rucolą i pomidorem, szynka parmeńska z gruszką konfitowaną, salami z serkiem i prażonym słonecznikiem, polędwica łososiowa z serkiem rucolą i pomidorem)
- Schab ze śliwką
- rolada z boczku faszerowana
- Karkówka pieczona
- Rolada z kurczaka
Dodatkowo w cenę menu wchodzą:
- Pieczywo
- Owoce sezonowe
- CHLEBEK ŚLUBNY na powitanie gości
- Woda w dzbankach z cytryną
- Standardowy wystrój sali (pokrowce na krzesła dla gości), dekoracja stołu pary młodej, stołu do tortu, szampana, możliwość wyboru koloru wystroju (bordo, zielony, złoty, srebrny fiolet, chabrowy, czerwony, różowy i inne)
- pokój 2 osobowy dla młodej pary
- poprawiny dodatkowo płatne ( jedzenie odgrzewane z dnia poprzedniego + 1 ciepły posiłek inny niż na weselu)
Ciasta do wyboru np:
- Malinowa chmurka
- Sernik królewski
- Sernik Złota Rosa
- Sernik Wiedeński
- Sernik z kajmakiem
- Serniki z owocami i wiórkami
- Orzechowiec
- Stefanek
- Rafaello
- Krówka
- Metrowiec
- Snikers
- Cappucino
- Chałwa
- Szarlotka
- Bułkowiec
- Porzeczkowiec
- Filadelfia
- 3bit
- Lajkonik
- Milky Way
- Ciasto ze słonecznikiem itd
- menu można dowolnie modyfikować
- dzieci do lat 4 – bezpłatnie
- dzieci od 5 do lat 12 – 50% stawki
- Poprawiny od 14 do 20 dodatkowo płatne ( dodatkowo jeden ciepły posiłek inny niż na weselu)
- * Tort, napoje oraz alkohol we własnym zakresie