I OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • 3 rodzaje surówek w zależności od sezonu np.:
    • z białej kapusty
    • z marchewki
    • buraczki
  • Do wyboru 4 rodzaje mięsa z proponowanych:
    • Filet z kurczaka z mocarellą w boczku
    • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
    • Roladki po włosku
    • Kotlet De Volaille
    • Kotlet schabowy tradycyjny
    • Kotlet drobiowy
    • Udka pieczone
    • Udka faszerowane
    • Mielony tradycyjny
    • Mielony z pieczarką
    • Pieczarka faszerowana
    • Żeberka na ostro lub słodko w glazurze

II DESER

  • do wyboru 5 rodzajów ciasta ( 1 blacha na 10 osób)
  • kawa rozpuszczalna i herbata czarna oraz owocowa podawane w termosach bez ograniczeń
  • kawa naturalna podawana bez ograniczeń

III PODWIECZOREK

Do wyboru:

  • Kieszeń z serem i warzywa gotowane
  • Kotlet szarpany i warzywa gotowane
  • Bitki schabowe i warzywa gotowane
  • Schab w sosie własnym z warzywami gotowanymi
    • Kurczak w pięciu smakach z ryżem
    • Risotto z kaszy perłowej z sakiewkami
    • Piersi po cygańsku z ryżem
    • Strogonow z ryżem
    • Karkówka z warzywami
    • Golonka w kapuście lub pieczona
    • Żeberka w kapuście lub na słodko w glazurze lub na ostro

IV „Słodka Chwila” czyli TORT (we własnym zakresie)

V POSIŁEK 1

Do wyboru 1 z proponowanych:

  • Kluski śląskie z gulaszem wieprzowym
  • Kluski śląskie z karkówką pieczoną
  • Kluski śląskie ze zrazami z karkówki

VI POSIŁEK 2

Do wyboru 1 z proponowanych zup:

  • Flaki
  • Żurek
  • Gulaszowa

VII POSIŁEK 3

  • Do wyboru:
    • Frytki
    • Ćwiartki ziemniaka
  • Do wyboru 2 rodzaje mięsa z poniżej proponowanych:
    • Szaszłyki wieprzowe lub drobiowe
    • Gołąbki
    • Kotlet drobiowy
    • Kieszeń z serem i szynką
    • Nuggetsy
    • Filet drobiowy zapiekany z serem i pieczarkami
    • Roladki po staropolsku
    • Sakiewki schabowe
    • Udka faszerowane
    • Zrazy z karkówki

VIII POSIŁEK 4

Do wyboru:

  • Barszcz czerwony z krokietami ( z mięsem lub z kapustą i grzybami)
  • Barszcz czerwony z pasztecikami ( z mięsem lub kapustą i grzybami)

ZIMNA PŁYTA:

  • Do wyboru 5 rodzajów:
    • sałatka jarzynowa
    • sałatka gyros
    • sałatka z wędliną
    • sałatka z ryżem i ananasem
    • sałatka grecka
    • sałatka z tuńczykiem
    • sałatka z kurczakiem i ryżem
    • sałatka nicejska
    • śledź pod pierzynką
    • sałatka z makaronem tortellini
    • mini tortille
    • ryba w occie
    • ryba po japońsku
    • ryba po grecku
    • ryba z brzoskwinią
    • tatar wołowy
    • galaretka drobiowa
    • rolada ze szpinakiem i łososiem
    • rolada drobiowa z pieczarkami
    • śledź ( do wyboru 1 rodzaj: tradycyjny w occie/ po kaszubsku/ w sosie salsa/ z czerwoną cebulką/ w sosie musztardowym/ z pieczarkami)
    • Schab ze śliwką
    • rolada z boczku faszerowana
    • Karkówka pieczona
    • Rolada z kurczaka

Dodatkowo w cenę menu wchodzą:

  • Pieczywo
  • Owoce sezonowe
  • CHLEBEK ŚLUBNY na powitanie gości
  • Woda w dzbankach z cytryną
  • Standardowy wystrój sali (pokrowce na krzesła dla gości), dekoracja stołu pary młodej, stołu do tortu, szampana, możliwość wyboru koloru wystroju (bordo, pomarańcz, zielony, biały, złoty, fiolet, habrowy)
  • pokój 2 osobowy dla młodej pary

Ciasta do wyboru np:

  • Malinowa chmurka
  • Sernik królewski
  • Sernik Złota Rosa
  • Sernik Wiedeński
  • Sernik z kajmakiem
  • Serniki z owocami i wiórkami
  • Orzechowiec
  • Stefanek
  • Rafaello
  • Krówka
  • Metrowiec
  • Snikers
  • Cappucino
  • Chałwa
  • Szarlotka
  • Bułkowiec
  • Porzeczkowiec
  • Filadelfia
  • 3bit
  • Lajkonik
  • Milky Way
  • Szachownica
  • Ciasto ze słonecznikiem itd
  • menu można dowolnie modyfikować
  • dzieci do lat 4 – bezpłatnie
  • dzieci od 5 do lat 12 – 50% stawki
  • Poprawiny od 14 do 20 dodatkowo płatne  ( dodatkowo jeden ciepły posiłek inny niż na weselu)
  • * Tort, napoje oraz alkohol we własnym zakresie